Onderhoud en renovatie - Schildersbedrijf Eric VoetenKWALITATIEF SCHILDERWERK
VOOR EEN SCHERPE PRIJS

schilderwerk voor particuleren, bedrijven
en Vereniging van Eigenaren


Gripvelden 42
4707 ZE
roosendaal
06-46603927
B.T.W-id NL001682086B89
www.schildersbedrijfericvoeten.nl
info@schildersbedrijfericvoeten.nl

Op zoek naar een ervaren en kundig schildersbedrijf voor uw binnen- en/of buiten- schilderwerk? Schildersbedrijf Eric Voeten helpt u graag verder.
Het opspuiten van muurverf en/of lak  zorgt voor een fraai, egaal resultaat. Benieuwd? Schildersbedrijf Eric Voeten kan u informeren en adviseren.
Goed onderhoud en zo nodig renovatie zorgen voor het waardebehoud van uw woning of kantoorpand. Vraag Schildersbedrijf Eric Voeten om meer informatie.
Ga naar de inhoud


ONDERHOUD EN RENOVATIE
Goed onderhoud van uw woning of bedrijfspand is vakwerk. Vakkundig onderhoud bevordert de levensduur van panden en verhoogt bovendien het woon- of werkgenot. Het is dus zeker de moeite waard om in onderhoud te investeren. Eens te meer omdat het repareren en renoveren van bijvoorbeeld houten kozijnen meer tijd en geld kost. Maar zijn er voor uw pand wel renovatiewerkzaamheden nodig? Ook dan kunnen vakmensen u goed en snel helpen.
Schildersbedrijf Eric Voeten heeft al voor veel opdrachtgevers onderhouds- en renovatiewerkzaamheden verricht. Bedrijven, particulieren, woningcorporaties, scholen. Diverse opdrachtgevers vertrouwen Schildersbedrijf Eric Voeten het onderhoud van hun panden toe. Om het pand in goede staat te houden, maken wij desgewenst een meerjarenplanning. Zo verzekert u zich van een fraai en goed onderhouden pand voor nu en in de toekomst.
Schildersbedrijf Eric Voeten is:
• Erkend Repair-care houtrenovatie specialist niveau 1,2 & 3.
• Gespecialiseerd in monumentaal werk.
Terug naar de inhoud